Vissza

 


19 biztonsági csomag

Az AV-TEST laboratóriumában a Windows 11 alatt végzett kezdeti teszt során a gyártók összes új Windows 11 termékét átfogó tesztelésnek vetették alá. A Windows 11 verzió biztonsági csomagjai között a következő 19 biztonsági gyártó szerepelt: AhnLab, Avast (ingyenes), Avast (One Essential), AVG, Avira, Bitdefender, F-Secure, G DATA, K7 Computing, Kaspersky, Malwarebytes, McAfee, Microworld, Norton, PC Matic, Protected.net, Trend Micro, VIPRE Security és természetesen a Microsoft.

Észlelési arány

A Windows 11 alatti észlelési teszt során számos biztonsági csomag tökéletes teljesítményt mutatott, ami jobb volt, mint a szokásos Windows-védelem. A Windows 11 alatti kezdeti teszt során számos termék kiérdemelte a TOP PRODUCT további megkülönböztetését – a Defender nem.

A legalacsonyabb rendszerterhelés

A teszt megválaszolta a kérdést is: A Windows 11 alatt a biztonsági termékek továbbra is ugyanolyan hatékonyak az erőforrásokkal, mint a Windows 10 alatt. Nagyon alacsony rendszerterhelés esetén a 19 termékből a következő 15 kapta meg a teljes 6 pontot: AhnLab, Avast (ingyenes), Avast (One Essential), AVG, Avira, Bitdefender, G DATA, K7 Computing, Kaspersky, Malwarebytes, Norton, PC Matic, Protected.net, Trend Micro és VIPRE Security.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére