Vissza

 


Navigációk

Google Térkép átfogóbb navigációs szolgáltatás a Waze-hez képest. Nem csak, hogy jóval többet kínál, mint a Waze, de részletesebb is, és sokkal több erőforrás áll a rendelkezésére.

A Waze csak az autósok számára kínál navigációt. Pedig olyan szolgáltatást tud nyújtani, amihez a Google Térkép nem tud társulni, ami fura, ha figyelembe vesszük, hogy a Google-hez tartozik. Nem világos, hogy a Google mit nyer abból, hogy mindkét szolgáltatást üzemelteti, és nem kínálja fel a Waze kitörési funkcióját a Google Térkép részeként.

Ha lehető leggyorsabban szeretnénk célba érni, és nem érdekes, hogyan érünk oda, akkor érdemes a Waze-t használni. Lehet, hogy a Google Térkép képes látni és előre jelezni az útviszonyokat, de nem olyan proaktív, hogy szükség esetén egy másik útvonalra küldjön.

A Waze útbaigazítást tud készíteni, viszont gyorsabban javítják a térkép hibákat mint az Apple-nál. A Waze kinézete elég amatőr a másik kettőhöz képest.

Ha nem autót vagy motort vezetünk, a Waze teljesen használhatatlan. Nagyon szűk a felhasználási lehetősége, amit a Google Térkép nagyon könnyen helyettesíthet. Így sok esetben a Google Térkép nem csak a nyerő, hanem az egyetlen lehetőség.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére