Vissza

 


Sony WH-CH520

Jellemzők

Akusztikai kialakítás: Zárt hátsó
Súly: 147 g
Frekvenciaátvitel: 20–20 kHz
Hangsugárzók: 30 mm
Akkumulátor üzemidő: 50 óra

Mellette

A Sony kevesebb pénzért majdnem úgy szól, mint a drágább riválisok
Hosszú akkumulátor üzemidő

Ellene

No 3.5 mm jack
Kicsit gyenge

Ár: 16.320 Ft

A Sony WH-CH520 erős hangot kínál az árért, amely nagyon kiegyensúlyozott, valamint rengeteg akkumulátor-élettartamot biztosít. Ilyen alacsony áron nem rendelkeznek az ötször annyiba kerülő fejhallgató építési minőségével vagy dinamikus hangjával, de kiváló páros mindentudó, nagyon baráti áron.

Ezek inkább fülön lévő fejhallgatók, mint fülön túliak, és ennek egyik eredménye, hogy a hangtér nem annyira magával ragadó, mint egy pár fül felett. Lehet, hogy környezeti hangokat is hall, de azok számára, akik irodában dolgoznak, vagy otthon ébernek kell maradniuk, ez inkább plusz pont lehet. Nem mindenki találja hosszú ideig is kényelmesnek.

A Sony állítja, hogy 50 órányi akkumulátort kaphat egy töltéssel és ez reális. Hasznos módon mindössze három perc alatt 90 perc lejátszásra gyorstölthet lakásból. Bosszantó, hogy nincs 3,5 mm-es audio jack a hallgatáshoz, ha lemerül, vagy számítógéphez vagy repülőgéphez csatlakozik.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére