Vissza

 


Sony WH-1000XM4

Jellemzők

Akusztikai kialakítás: Zárt hátsó
Súly: 253 g
Frekvenciaátvitel: 4–40 kHz
Hangsugárzók: 40 mm-es kupola típusú
Akkumulátor üzemidő: 30 óra

Mellette

Nagyszerű hang- és zajszűrés az árért
Rendkívül könnyű és kényelmes

Nem vízálló

Ár: 99.900 Ft

Az ANC-t továbbfejlesztették

Annak ellenére, hogy az újabb WH-1000XM5 már létezik, az XM4-et még mindig jobb vétel. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató kiváló zajszűrést és hangminőséget biztosít vezeték nélküli kivitelben, amely rendkívül kényelmes és könnyű. Az XM5 mindezt jobban végzi, de sokkal drágább. Jelenleg az XM4 a kiegyensúlyozottabb.
A Sony XM4 tele van olyan funkciókkal, mint a lenyűgöző hangfelskálázás és a Sony 360 Reality Audio formátuma, amely térbeli hangzást biztosít sztereó fejhallgatón, valamint az LDAC kodek, amely akár 990 kbps bitrátát is küldhet. Azonban nem aptX vagy aptX HD, így a nagy felbontású audio támogatási futásteljesítmény változhat.

A Sony WH-1000XM4 pontosan azt nyújtja, amit ígér. A kiemelkedő funkciók a kivételes zajszűrés, amely hihetetlenül jól működik mindenféle környezetben - még a repülőgépen is.

Általában választani kell pár zajszűrő fejhallgató között, amelyek jók a külső zajok blokkolásában, vagy olyanok között, amelyek kiválóak a hanglejátszásban. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató mindkettőre kiváló.

Az egyetlen hátrány, hogy nem ideálisak az edzéshez. Ez azért van, mert elmozdulnak a sok mozgástól. Valamint nincs IP-besorolás, ami azt jelenti, hogy nem elég vízállóak esőhöz, vagy akár az izzadsághoz.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére