Vissza

 


A CyberGhost magyar nyelven is elérhető.

Gyors szerverek Magyarországon és Európa szerte.

Világszerte több mint 7.500 kiszolgáló több mint 91 országban (ebből 20 db Magyarországon található!).

Korlátlan sávszélesség a puffereléstől mentes streameléshez.

Egyszerre akár 7 eszköz védelme.

Adatvédelem nyilvános Wi-Fi-ken és hotspotokon.

Alkalmazás PC-re, Mac-re, Androidra, iOS-re, Kindle-re és egyéb platformokra.

Honlap: https://www.cyberghostvpn.com/hu/

A CyberGhost NoSpy kiszolgálókat használ a naplómentes irányelv garantálására. Ez azt jelenti, hogy a CyberGhost saját kiszolgálókat működtet, hogy szabályozni tudják ki férhet hozzájuk.
A CyberGhost automatikus vészleállítógombbal védi a Windows-felhasználókat, így még a kapcsolat megszakadása esetén is meghekkelhetetlen marad. Beépített védelmet nyújt a kártevő szoftverekkel és zavaró előugró hirdetésekkel szemben is.
A három VPN közül egyedül a CyberGhost gondoskodik streameléshez optimalizált kiszolgálókról. Ezeket a kiszolgálókat gyakran frissítik új IP-címekkel, hogy biztosan fel tudják oldani kedvenc tartalmaink blokkolását, illetve hogy kiváló minőségben streamelhessünk. Amikor ezt a funkciót használjuk, a CyberGhost lehetővé teszi, hogy hozzáférjünk kedvenc műsorainkhoz.
A CyberGhost esetében az egyetlen probléma, hogy a másik kettőhöz képest valamivel lassabban működik, amikor Magyarországról csatlakozunk különböző kiszolgálókhoz.

A CyberGhost a következők blokkolását oldja fel: Netflix, Prime Video, BBC iPlayer, Vudu, SkyTV, HBO Go, HBO Now, SHOWTIME, ESPN és Spotify.

Kompatibilis: Windows 7 vagy újabb verzió, Mac OS, Android, iOS, Chromebook, Linux, PS4, Xbox One és Nintendo Switch.

Előfizetési díj 1 hónapra 11.99 euró (€)

1 év előfizetéssel 3.75 € / hónap, (évente 45 €)

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére