Vissza

 


A cég válasza

Tisztelt Uram,

Köszönjük, hogy írt nekünk, és elnézést kérünk a kellemetlenségekért. Megértjük aggályait és szeretnénk biztosítani Önt afelől, hogy ügyfeleink elégedettsége és kényelme a legfontosabb számunkra.
Először is, szeretném megerősíteni, hogy nem fogunk felszámítani tárolási díjat az Ön számára. Tudjuk, hogy a kommunikáció hiányosságai miatt alakult ki ez a helyzet, és szeretnénk ezt helyrehozni.
A gumiabroncsok újraszállításával kapcsolatban hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a várható újraszállítási időpontot. Közben a felnik már úton vannak Önhöz a Heppner Logistics szállításával, és hamarosan kézbesítésre kerülnek.
A keréknyomás-szenzorokkal kapcsolatban tájékoztatjuk Önt, hogy a meglévő nyári kerék garnitúrájában lévő TPMS szenzorok áthelyezhetők az új téli kerékekre. Amennyiben azonban szeretne egy
új szettet vásárolni a további kényelem érdekében, javasoljuk a ezüst színű szenzorokat, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön által rendelt Sport 19" kerékekhez.
A vásárláshoz kínálunk Önnek egy kis kedvezményt, melyet a "TPMSPROMO5192" kód használatával vehet igénybe webáruházunkban a pénztárnál.
Reméljük, hogy ezekkel a lépésekkel sikerül helyreállítanunk bizalmát szolgáltatásaink iránt. Amennyiben további kérdései vannak, vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Tisztelettel és köszönettel, John, Tesla Shop Budapest Team

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére