Vissza

 


Részletek a 3.000 forintos kupon felhasználási feltételeiből:

"Összevonható a kupon más kedvezménnyel? Milyen termékekre érvényes?

Igen, felhasználhatod azt más utalvánnyal és kedvezménnyel egyszerre. Az utalvány a kiküldéstől számítva 6 hónapig érvényes minden, az eMAG.hu oldalon az eMAG és a közel 5000 Marketplace partner által forgalmazott több, mint 3 000 000 termék bármelyikére. Az utalvány kizárólag egyszer használható fel, akár kedvezményes árú termék(ek)re is, amennyiben a tervezett vásárlás kosárértéke eléri a minimum bruttó 10 000 forint értéket."

Reagálva az idézett részletre:

  • az emag kitért arra, hogy több utalvány, kedvezmény felhasználása egyszerre megengedett

  • a 6 hónapos intervallumon belül vannak a kuponok - minden utalványt kizárólag egyszer használtam fel

  • a rendelésem értéke 84.990 Ft, tehát az előírt 10.000 Ft-ot is elértem.

Két ponttal lentebb pedig leírják, hogy emag üzletben történő vásárláskor, valóban egy személy csak a saját fiókjához tartozó kupont használhatja. Ezt viszont csak az üzletben történő vásárláshoz írják, a weboldalas rendelés külön pontként szerepel. Mivel elkülönítve tüntették fel a weboldalon és az üzletben történő vásárlást, és a kupon átruházhatóságát csak az üzletben történő vásárlás alatti pontban korlátozzák, értelemszerű, hogy weboldalas rendelésnél ez elfogadott. Ellenkező esetben, a weboldalas rendelés pont alatt is fel kellett volna tüntetniük, hogy a kupont nem lehet átruházni. Én nem üzletben próbáltam meg felhasználni több kupont, hanem a weboldalon, ebben az esetben nem volt tiltott az átruházás.

"Kizárólag a weboldalon tudom felhasználni a kódot?
A vásárlási utalványt beválthatod az eMAG.hu oldalon, eMAG appon keresztül és az eMAG üzletekben is.
Beváltás eMAG.hu oldalon:

  • rendeld a kódot a felhasználói fiókodhoz (bővebb információt láss fentebb)

  • a vásárlás folyamán váltsd be a kódot, melynek lépéseiről bővebben itt olvashatsz

Beváltás eMAG üzletekben:

  • saját felhasználói fiókot kell használnod a rendeléshez mivel az utalványok egyediek és a fiókokhoz kapcsolódnak, így ezeket senki más nem használhatja rajtad kívül."

Például a "Hello emag" promóció keretében kiállított 3 ezer forintos kuponok felhasználási feltételei között szerepel, hogy nem átruházhatóak, a GVH kuponoknál viszont nincs ilyen kitétel, én pedig kizárólag GVH-s kuponokat használtam fel.
Felhívtam a webáruházat telefonon, részleteztem, hogy indokolatlanul törölték a rendelésemet, és kérném a rendelésem visszaállítását, de ezt határozottan elutasították. E-mailben szintén válaszoltam nekik, becsatolva a saját felhasználási feltételeiket, válasz e-mailben azonban a gyökeres ellentétét írták le annak, ami a honlapjukon szerepel. 

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére