Vissza

 


Tisztelt Selmeczi Balázs!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni megkeresését, szívesen állunk rendelkezésére a T. vásárló megkeresésével kapcsolatban, akinek ezúton is köszönjük, hogy vállaltunkat választotta:

A megkeresést két részre osztanánk, az első az árral kapcsolatos kérdés, erre a válaszunk:

Ahogy weboldalunkon az ÁSZF-ben és az Információ menüpont alatt fel van tüntetve, hogy "Az előzetes tájékoztatás e-mail/telefonon történő ár a megrendelések 99%-a alapján helyes, bizonyos esetekben a helyszínre történő kiérkezéskor (előre nem látott, nem szabványos megoldások esetén) az előre kalkulált ár változhat, ilyen esetben előre tájékoztatjuk a megrendelőt, aki tud dönteni a megrendelése sorsáról."

Jelen helyzetben kollégáink ismerték a lépcsőházat, mivel már dolgoztak ott korábban, és tudták, hogy sajnos a vásárló által is kifejtett egyedi megoldást kell alkalmazniuk, hogy a termék beépítésre kerülhessen. Erről, ahogy a T. vásárló nagyon helyesen leírja, még a kivitelezés előtt tájékoztattunk, hogy ezt csak felárral tudjuk vállalni. A T. vásárló ezt ,ahogy Ő is leírja tudomásul vette nem állt el a megrendelésétől, ezt természetesen a beépítés megkezdéséig minden további nélkül meg is tehette volna. Ez annál is inkább igaz, mivel vállalatunk nem kér el előleget!

A második kérdés a termék körüli helyreállítás:

A vásárló által elfogadott ÁSZF-ünkben lévő mondat fedi legjobban a kialakult helyzetet: "Egy ajtó beépítése munkálatokkal jár (pl. vésés), mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb beavatkozással történjen és az ajtó körüli falrészben / padlórészben ne keletkezzenek kisebb repedések karcolások, törések (akár a festésen/tapétán vagy járólapon/parkettán). Sajnos ez nem csak rajtunk múlik, ugyanis az ajtót körbe vevő felületek gyakran kapcsolódnak a régi ajtóhoz, vagy az ajtó mellett sokkal gyengébbek, mert az előző ajtó beépítése után kerültek kivitelezésre, elhasználódhattak, vagy csak mivel szélre esnek ezért gyengébbek. Kollégáink nagyon figyelnek, hogy ne keletkezzenek hibák az ajtó körüli fal és padló részen, de erre 100% garanciát vállalni nem tudunk, így az ilyen jellegű károkért felelősséget vállalni nem tudunk.

A fenitek értelmében, álláspontunk szerint további tennivalónk nincsen!

Mivel nekünk minden vásárló elégedettsége fontos ezért a T. vásárló részére elküldünk futárral egy tartalék erősített zárbetétet 20 ezer Ft értékben.

Üdvözlettel: Ügyfélszolgálat www.terrasecajto.hu

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére