Tagság


Belépés
Tagoknak

 

 

 

 

 

Adószám az 1%-os felajánláshoz: 18161485-1-42

Számlaszám:
OTP
11786001-20167309

 

Alapítványi adatok

 

 

 

 

 

 

Közhasznúsági jelentés


2016 - PK-242

2017 - PK-342

2018 - PK-442

2019 - PK-542

 

 


Megfontolt vásárló

2020. májustól megváltozott a nevünk.
Új név: Megfontolt vásárló
Ahogy eddig - a Tudatosan Fogyasztók Körében lévő tagoknak -, továbbra sincs tagdíj. Jelentkezés, lemondás: tag @ fogyasztovedelem.hu

Megfontolt vásárló lehet, aki panaszának intézésében segítettünk, megértette miben hibázott, azt a jövőben következetesen elkerüli. Olyan csatlakozókat is várunk, akik a tudatos fogyasztói szemléletet, a fenntartható fogyasztás elveit ismerik, magukénak vallják, avagy érdeklődnek a téma iránt.

A tagság ingyenes.

Az 1997-ben alakult Fogyasztóvédő Alapítvány nonprofit közhasznú szervezet, nem üzleti vállalkozás. Így a megfontolt vásárlótól nem bevételt gyűjtünk, ahogy a hozzánk forduló becsapott, megkárosított civilektől sem.

Kérjük olvassa el alapítványunk Alapító Okiratának rövid összefoglalóját, s ha egyetért feladatvállalásainkkal, töltse ki a csatlakozási nyilatkozatot.


Megfontolt vásárló

A csatlakozó ötleteivel, fogyasztóként szerzett tapasztalataival segítheti a Fogyasztóvédő Alapítvány közérdekű feladatvállalásait.
A csatlakozót a Fogyasztóvédő Alapítvány tagi jogai nem illetik meg, tagi kötelezettségek nem terhelik.
A csatlakozó bármikor lemondhat a státuszáról. (A tag @ fogyasztovedelem.hu címen lehetséges.)Minél többen vagyunk, annál többet nyom latba szavunk.

 
Kezdőlapp   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére