Tagság


Belépés
Tagoknak

 

 

 

 

 

Adószám az 1%-os felajánláshoz: 18161485-1-42

Számlaszám:
OTP
11786001-20167309

 

Alapítványi adatok

 

 

 

 

 

 

Közhasznúsági jelentés


2015 - PK-142

2016 - PK-242

2017 - PK-342

 

 

 

 

 


Tudatosan Fogyasztók Köre

A Tudatosan Fogyasztók Körébe azokat hívjuk, akik panaszának intézésében segítettünk. Valamint olyan csatlakozókat várunk, akik a tudatos fogyasztói szemléletet, a fenntartható fogyasztás elveit ismerik, magukénak vallják, avagy érdeklődnek a téma iránt.
A kört létrehozó Fogyasztóvédő Alapítvány nonprofit közhasznú szervezet, nem üzleti vállalkozás. A Tudatos Fogyasztók Körében sem bevételt gyűjtünk a hozzánk fordulóktól, a megkárosítottaktól és más civilektől.
A Tudatosan Fogyasztók Körében a tagság ingyenes.

Kérjük olvassa el alapítványunk Alapító Okiratának rövid összefoglalóját, s ha egyetért feladatvállalásainkkal, töltse ki a csatlakozási nyilatkozatot.


A Tudatosan Fogyasztók Körének tagja

A kör tagja ötleteivel, fogyasztóként szerzett tapasztalataival segítheti a Fogyasztóvédő Alapítvány közérdekű feladatvállalásait. A tagot a kört létrehozó Fogyasztóvédő Alapítvány tagi jogai nem illetik meg, tagi kötelezettségek nem terhelik. A Tudatosan Fogyasztók Körében nincs tagi díj. A tag bármikor lemondhat a státuszról.
(A tag @ fogyasztovedelem.hu címen lehetséges.)Minél többen vagyunk, annál többet nyom latba szavunk.

 
Kezdőlapp   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére