Vissza

 


Netflix

Kompatibilis eszközök: Android, Apple, Windows, Roku, PlayStation, Xbox, Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Smart TV-k

Ingyenes próbaidőszak: 1 hónap

Egyidejű közvetítések: 1-4

Mellette

Netflix eredeti TV és filmek
Több eszköz támogatása
Megfizethető árképzés
A lehetőségek hatalmas választéka

Ellene

Nagyobb internetsebességet igényelhet
A 4K-s tartalom többletköltsége

Egyértelműen ez a legnagyobb és legjobb streaming szolgáltatás, annak ellenére, hogy digitális polcait nem mindig tölti fel alapvető filmekkel és tévével.
Manapság a legtöbb okostévé rendelkezik Netflix alkalmazásokkal, és anélkül streaming dobozt találni egyenértékű azzal, mintha tűt találnánk a szénakazalban. A kipróbált filmek és tévéműsorok minősége – többnyire Ultra HD minőségben streamelve – mind a tévén, mind a táblagépeken kiváló.

Amióta 2013-ban elindította saját eredeti tartalmát, a Netflix eredeti könyvtára hatalmas méretűre duzzadt, több tucat díjnyertes műsorral büszkélkedhet.
A Netflix számára az első számú fenyegetés az, hogy licencelt tartalmai eltűnnek az újabb, versengő hálózatokban. A Friends és a The Office például már mindketten távoztak. Mindkettő jelentős közönséget gyűjtött a Netflixen az Egyesült Államokban. A Netflixnek keményen kell dolgoznia, hogy pótolja ezeket a veszteségeket.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére