Vissza

 


Tisztelt Fogyasztóvédők!

Kérjük írják meg, hogy mik a lépések melyet Cégünk meg kell tegyen az alábbi ügyben.
Cégünk eleget tett a Vásárló kérésére, leszállította a terméket valamint kezelte a garanciális problémákat is.
Cégünknél ingyenes házhoz szállítás van ami nem jelenti a házba való bevitelt. Cégünktől felvételi (lakásba) ajánlatot nem kért, oldalunkon le vannak írva a beviteli (lakásba) árak, amely írásban, e-mail formában igényelhető.
Ha a kedves Ügyfél kikerülte cégünket és valamilyen módon kiegyezett a szállítókkal, hogy némi zsebpénz ellenében vigyék fel arról nekünk tudomásunk nem volt , csak amikor kárigényének kifizetésére hivatkozott e-mailben. A szállítók alkalmazottak , de nem értem miért kellene cégünknek felelnie, ha a vásárló cégünket megkerülve egyezkedik a szállítókkal.
Szerintünk cégünk eleget tett a garanciális illetve vásárlástól való elállás kéréseinek , viszont az ígért elhozatali dátumot sajnos nem tudtuk tartani mivel a szombati napon 10.03. kocsink tönkrement , bérelt kocsival szerveztük át a kört vasárnapra 10.03. de, mivel a bérelt kocsi is meghibásodott, így sajnos időben nem tudtak volna odaérni a vásárlóhoz, hogy visszavételezzék a terméket.
A szállítók itt hibáztak, mert nem értesítették a vevőt a meghiúsulásáról , irodánk csak Hétfői napon szembesült a kedves Vásárló e-mailjében ennek elmaradásáról. Az adott e mailre válaszoltunk és telefonon értesítettük az ügyfelet az új 10.06. visszahozatalról.
 Cégünk nem kérte az Ügyféltől, hogy ha eláll a vásárlástól szállítassa vissza a terméket vagy pedig ellen díjat sem számítottunk fel a vissza fuvarozásról. A kedves vásárló erélyes volt , követelőző az azonnali elszállítást kérte , de sajnos nem értette meg , hogy mivel cégünk országosan szállít így nem mindig tudunk kocsit úgy szervezni, hogy azonnal visszavételezzük a terméket.
Továbbiakban , úgy gondoljuk, hogy cégünk hírnevét próbálta rontani a kommentjeivel még mielőtt a cég felajánlotta volna a lehetséges megoldásokat. Ezért töröltük illetve tiltottuk le saját facebook oldalunkról.
Várjuk szíves válaszukat , az ügy megoldása végett.
Köszönettel: Namesz Bútor Kft

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére