Vissza

 

Tisztelt Fogyasztóvédők!

A Megfizethetőbútor.hu-n kiválasztottam egy nappali bútort ami egy tv állványból 2 db fali szekrényből , és egy fali polcból ál. 2023.09.16-án Szikszóról elutaztam a bemutató termükbe (4450 Tiszalök, Kossuth u. 33-35.), hogy megtekintsem a bútort. A bemutató teremben nem volt ez a bútor megtekinthető. Ott egy eladónő több bútort is mutatott, hogy körülbelül milyen méretű az a bútor amit én kinéztem az interneten.
A bútort én ott meg is rendeltem összeszereléssel, kiszállítással, és fizettem 50.000 Ft előleget amiről egy blokkot kaptam. Felvették az adataimat. Semmilyen információt, felvilágosítást nem kaptam azzal kapcsolatban, hogy az ott kifizetett előleg visszafizetés hogyan fog működni, amennyiben elállok a bútor vásárlástól
A bútort kiszállították 2023.09.21-én. Kiszállításkor a bútort vissza is küldtem. Indokom: a bútor a kinézet alapján, az elvártakhoz képest nem meg felelő volt, ahogy minőségileg sem. Becsapva éreztem magam!
2023.09.22. Elküldték a jegyzőkönyvet, hogy vissza küldtem a bútort, az előleget (50.000 Ft) csak akkor fogják részemre visszautalni , ha eladták a terméket amit én vissza küldtem. A megrendelésemről, az visszaigazolást ami igazolja, hogy milyen bútort vásároltam, és mennyi előleget fizettem be 2023.09.25. kaptam meg email-ben. Én 2023.09.25-én írtam egy levelet, hogy el álltam a vásárlástól, és kérem utalják vissza az előlegemet, a bankszámlámra. 2023.09.26.-án kaptam egy válasz email-t, hogy mivel nem interneten adtam le a megrendelésemet, hanem a bemutató teremben ezért rám nem vonatkozik a 14 napos elállási jogom, és álláspontjukat fenntartják, hogy csak abban az esetben utalják vissza a pénzemet, ha el adták a bútort amit vissza küldtem.
Na de nem azt a bútort mutatták, amit én megrendeltem!
Abban kérem a segítségüket, hogy ami előleget adtam (50.000 Ft) minél hamarabb vissza kaphassam. Én jogtalannak tartom a pénzem visszatartását. Most se bútorom, se pénzem nincs. Előre is köszönöm, a segítségüket!
Tisztelettel: Róbert

Tisztelt Uram!

Ön most egy oldalt ismer, a mi álláspontunkat nem ismeri. A vevői elégedettség érdekében vissza utaljuk az előleg összegét.
További szép napot! Ügyvezető, Megfizethetőbútor.hu
 
Kezdőlappp   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére