Vissza

 


Tisztelt Selmeczi Balázs!

A koronavírus magyarországi megjelenésekor azonnal elkezdtük az autóink folyamatos fertőtlenítését. Első lépésben kollégáink teljeskörűen fertőtlenítették az autókat kifejezetten vírus-, baktérium- és gombaölő szer használatával. Kiemelt figyelmet fordítottak azokra a felületekre, amelyeket autózás során a leggyakrabban érintünk: a kormányra, külső és belső kilincsekre, sebességváltóra, kézifékre és a gombokra. Az első kormányintézkedések megjelenésével kértük bérlőinket, hogy ha betegek vagy betegség tüneteit tapasztalják, akkor a greengózás helyett hívják a háziorvost és/vagy a járvány miatt létrehozott információt vonalat.

Áprilistól június végéig az applikációban is megjelenítettük a legutolsó fertőtlenítés óta eltelt időt. A korábbi sűrű fertőtlenítést így felváltotta a naponta történtő tisztítás. Júliustól a fertőtlenítést a normál takarítási folyamatba építettük be, továbbra is vírus-, baktérium- és gombaölő szer használatával.

Fontosnak tartjuk a közös védekezést, hiszen az országban – és a világon – súlyos járványügyi helyzet van, ezért mi is a maximális biztonságra törekszünk. Az ügyfeleinket facebookon és weboldalunkon, valamint emailben is folyamatosan tájékoztatjuk a fertőtlenítés bevezetéséről és változásairól, rendszeresen kérjük, hogy aki beteség jeleit tapasztalja magán, az ne üljön GreenGoba, hanem hívja a háziorvosát.

A bérlési folyamatunkba beépítettük a belső állapot fotózásának lehetőségét, így ha valamely bérlőnk koszosan találja az autót, az applikáción keresztül jelentheti nekünk. Amennyiben a felhasználói visszajelzések alapján szükséges, akkor egy autót kivonunk a forgalomból és soron kívül kitakaríttatjuk, hiszen ez – és a felhasználók folyamatos visszajelzése – is szükséges ahhoz, hogy flottánkat magas minőségen tudjuk üzemeltetni.

További kérdései esetén állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel, MD Ügyfélszolgálat Vezető, GreenGo Car Europe Kft.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére