Vissza

 


NordPass

A NordPass kiegyensúlyozott jelszókezelő, amely egyesíti a jó funkciókat a kedvező árral.

Mellette

Importálás az összes böngészőből
Bőséges funkciókészlet a prémium szintekhez

Ellene

Korlátozott ingyenes szint
Nincs telefonos vagy fórumtámogatás

Nem olyan jól ismert, mint a cég NordVPN kínálata, a NordPass jelszókezelő még mindig kiváló lehetőség. Kompatibilis az összes főbb platformmal, és lehetővé teszi a jelszavak biztonságos tárolását, rendszerezését és kezelését.

A személyes és üzleti igényeket kielégítő előfizetési tervei ingyenes és fizetős lehetőségeket tartalmaznak. A NordPass kezelőfelülete intuitív, a biztonsági funkciói pedig csúcsminőségűek. A Dashlane-hez hasonlóan a NordPass is tartalmaz kétlépcsős hitelesítést, jelszógenerátort és automatikus kitöltést, adatszivárgás-figyelést és még sok mást. Hozzáadhat egy NordPass előfizetést a NordVPN-hez.

A széles körben elismert XChaCha20 titkosítási algoritmust használják, és ez egy előnyben részesített választás olyan vállalatok számára, mint a Google és a Cloudflare. Akár 256 bites titkosítást is kínál, és egyesek szerint jövőbiztosabb megoldás, mint a más alkalmazásokban általánosan használt AES-256 titkosítás.
A NordPass egy könnyen használható jelszókezelő rendszer, vonzó webes, asztali és mobilalkalmazásokkal. Olyan biztonsági funkciókat kínál, mint a Data Breach Scanner, a végrehajtható jelszóállapot-jelentés és a hardverkulcs-alapú hitelesítés támogatása. A Nordpass különösen jó üzleti ajánlattal rendelkezik. Számos más jelszókezelő azonban kevésbé korlátozó ingyenes szinteket kínál.

A NordPass havi ára magas a versenytársakhoz képest.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére