Vissza

 


folyt.

A fentiekben összefoglalt történet és az interneten a nevesített társaságokkal kpcsolatos történetek alapján az alábbiakkal jól igazolható módón nagy biztonsággal feltételezhető, hogy a fogyasztók megtévesztése, becsapása, megkárosítása, a termékhirdetésben -értékesítésben érintett vállalkozások rendszerszintű együttműködésével történik.

A Lealkudtuk.hu csapata

megkereséseimre nevük vállalása nélkül semmitmondó közhelyes válaszokat adott
által igért, igaz nem ellenőrizhető segítségnyújtásuk eddig nem járt eredménnyel, választ, visszajelzést a termék eladójától és/vagy feladójától sem kaptam. a honlapján elérhető Kereskedői Felhasználási Feltételek-ben szabályozottaktól eltérően nem korátozza, vagy tiltja le a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény szabályaival ellentétes magatartást tanúsító, vagy az oldalon az elérési adatait valótlanul vagy hiányosan feltüntető kereskedők (pld. az EnagSolar egyértelműen ilyen) oldalhoz törtánő hozzáférésének jogát.

EnagSolar s.r. o.

A Lealkudtuk.hu elérhető Telefonszámon: +36209873845 nincs szolgáltatás E-mail: enagsolarsro@gmail.com válasz, visszajelzés az oldalról nem érkezik

Durazo s. r. o.

A termékkel érkezett mellékelt szállíttó alapján a társaság a címe azonos az OnlineCenter címével amely alatt több társaság szerepel. Az összes vállalkozáshoz egyetlen telefonszám van megadva (36 707841515) amely ugyan kicseng, de az elmúlt héten több napszakban történt kisérleteim ellenére egyszer sem vették fel.
Érdekes, és különösen cinikus kereskedői gyakorlat ismertetéseként jegyzem meg, hogy a hozzám eljutattottal azonos termékre az OnlineCenter alatt elérhető több kereskedőnél elindítottam, de szándékosan nem fejeztem be a rendelést. Ezekre a félbehagyott rendelésekre 4-6 óra elteltével figyelmeztető e-mail érkezett a rendelés véglegesítését kérve. Ugyanezen e-mail címről a panaszbejelentésemre nem érkezett válasz.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére