Vissza

 


Tisztelt Selmeczi Balázs,

A bejelentett panasz jelenleg is kivizsgálás alatt van. A vevő oldaláról csak egy üzenetet kaptunk ahol jelezte, hogy nem működik az adapter. Erre a bejelentésre azonnal visszajeleztünk és kértük, hogyha van lehetősége akkor próbálja ki egy másik telefonnal is, hogy ki tudjuk zárni a kompatibilitási problémát. Természetesen minden bejelentett problémát kivizsgálunk és ez jelen esetben is így fog történni.

A terméklapon szereplő adatokat a gyártótól vesszük át. Az ő leírásuk alapján a termék kompatibilis minden USB-C típusú eszközzel.

Jelen esetben az történhetett, hogy a telefon gyártója letiltotta az utángyártott adapterek használatát. A terméklap frissítésre került, most már fel van tűntetve, hogy az eszköz nem kompatibilis Samsung eszközökkel.
A vevő rendelési adatait bekértük, mert az ő nevével és email címével nem találtunk rendelést. Természetesen amint megkapjuk az adatokat a vevő számára díjmentes visszaküldési lehetőséget biztosítunk, illetve a teljes vételárat visszatérítjük a részére.
Üdvözlettel, VD

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére