Vissza

 


Megbízhatatlan webáruházak

2023. I. félév

2023. első félévében is több online kereskedő vevőkárosító gyakorlatára érkezett bejelentés. Összesítésünk a beérkező panaszesetek alapján készült (FVA)

A webáruházak logói

   
     
   
     
   
       

Webáruházak neve

Ajtó-outlet.hu, Techkaptár, jordanshungary.com, Gruppi, Salonomhungary, salomonhungaryoutlet, salomon-magyarorszag, salomonbolt, salomonbudapest, Maxigumi, fourashion, lealkudtuk.hu, Happy Bag, Edénymánia Webáruház, nikehuairmax.com, Vivre, Vigoexpress, summerrenzy.com, summerrenzy.hu, summerrenzy.com, summerrenzy.shop, TutiTermékek
 


Jogsértő webshop

2022. évben több online kereskedő vevőkárosító gyakorlatára érkezett panasz. Az esetek szereplőit összegyűjtöttük és feltüntetjük, segítve a vásárlók tájékozódását.

A webboltok közül van amelyik elérhetetlenné válik, ha a pénz beérkezett és nem válaszol a vásárlónak, van amelyiknek nincs is eladó terméke, de mégis jó pénzért árulja, van amelyik hamis és silány árut ad el, van, amelyik hónapokkal később szállít drágábban.

Azokkal a csaló webáruházakkal, amelyeket év közben a hatóság bezáratott nem foglakozunk, már nem jelentenek veszélyt a vásárlókra nézve.

A válogatást kizárólag a hozzánk beérkező panaszesetek alapján állítottuk össze.
(FVA)

Megbízhatatlan webáruházak logói

   
     
   
     
   
     
       
     
       

Webáruházak neve

AZ-EDESSEGEK, azsiacenter.com, bagnodicasa.eu, BigSale Online – Mindent Olcsón webáruház, Bingoo, butor7.hu, DoktorNatur.hu, eMag, Ixen, Leakcióztuk, letitbuynow.com, Nanoshine, Netkurzor, Pepita.hu, Vivobarefoot-hungary, Shopon, skechers.hu, turania.hu, willinshop.com
 Tájékozódjon a jogsértő webáruházak adatbázisából

Az adatbázis tartalmazza azon, jogsértést elkövető webáruházakat, amelyek magatartását a fogyasztóvédelmi hatóság, a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a bíróság jogerősen megállapította.


 

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére