Vissza

 Az, hogy hazánkban az elmúlt 3 év alatt felére csökkent a Black Friday iránt érdeklődők száma egyrészt köszönhető a torzító piaci túlsúllyal rendelkező, korrekt kereskedéssel nem vádolható eMagnak. A becsapott vásárlók panaszai évek óta ugyan arról szólnak.
 

Black seconds az eMagnál - 2022. november
 

Néhány hozzászólás a közösségi médiában az eMag oldalán. Azért is másoljuk ide, mert a felháborodott hozzászólások el szoktak tűnni.

„A szokásos átverést tapasztalom. Ugyanaz a termék drágább Black Friday napon mint előtte.”

„1 sz..rkupac vagytok”, „Az emag hazudik, megtéveszti és lehúzza a vásárlóit.”, Kinéztem egy telefont tegnap az előzetes kínálatból. Ma meg is leltem a listában a tegnapival azonos áron Nosza betettem a kosaramba, és láss csodát, közel kétszeres árat jelzett ott. Töröltem a kosár tartalmát, majd meg akartam a vásárlást ismételni, de a listáből addigra eltűnt a készülék. Erre az Emag azt irja, !hogy sajnálják, hogy nem sikerült a vásárlás. Nem azt, hogy kivizsgálják, vagy kártalanítanak, dehogy! A jó moszkvai nagynénikéjüket, simlis egy társaság!”

„Kedves emag. Fizikai képtelenség, hogy a bf kezdete után 2 másodperccel elfogy valami. (bár, ahogy látom nem az..)”

„A kosárba téve, várva, hogy induljon a bf.. Erre.. Akkor az vagy nincs, vagy már megvolt a tulaj..”

„Évről évre hülyének nézitek a vevőket.”,

„Semmi sincs, ahogy betöltődött, készlethiány. A hűtőt nem is találtam, a mosógépet esélytelen volt. Betöltődésre elfogyott.”

„3 éve próbálkozom az akció kezdetén belépni az app.-ba, minden évben sikertelenül… mire nagy nehezen bejutsz garantáltan nincs a kiemelt termékekből egy darab sem…”

 Sajnos nem engedett belepni ez becsapás részükről”,

„Már most drágább az egyik Lenovo laptop mint két napja... Kíváncsi leszek mennyiről mennyire lesz majd leárazva Black Friday –on”.

„Egyebkent mennyire etikus az, hogy meghirdetnek egy teljes napot akciosnak, majd megmutatjak hogy aznap azt a termeket mennyiert tudod megvenni. Majd nyitas utan 1 perccel mar nincs olyan aron az a termek, mondva hogy elfogyott. Majd ugyanazt a termeket magasabb aron megis meg lehet venni. Aznap amikor meghirdettek a teljes napot akciosnak.. Szep uzletpolitika..javaslom a black fridayt atkeresztelni black seconds-ra..”

„tegnap meg 118rol 70e ft volt a kavefozo, ma reggel 137e ftrol 99 lett ugyan az....”

 „Gratula amiket kedvencbe raktam egy se volt már kezdéskor... Mint tavaly”

„Tabletet szerettem volna venni.24.990 volt multhéten.a héten ugyan az a tablet 33 ezer volt.most "akcióba 24.990...”

„Emag Black Friday= Ami tegnap 100.000.- Ft. volt, ma akciósan 105.000.-”
 

(2022. november 19.)
 

Több panasz van az eMag-Edigital párosra, mint a többi nagy online kereskedőkre együttvéve. A tíz legnagyobb, az Alza.hu, MediaMarkt, Tesco, Telekom, Kifli.hu, Euronics, Aqua, iPon, Libri-Bookline mit tudhat, amit az eMag nem? Esetleg korrekten kereskedni? A vásárlót nem lehúzni akarják, hanem máskor is kiszolgálni?

Meddig hagyják magukat évről-évre becsapni a fogyasztók? Meddig hiszik el az eMag reklámkampányait? Meddig úszhatja meg az eMag a felelősségre vonást?

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére