Vissza

 


Az iskola válasza

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Mindenekelőtt nagyon köszönjük megkeresésüket.

Az érintett személy - Tanuló, 2022.05.16-án vásárolt 3 hónapos tanfolyamot, melynek érvényessége 08.16-ig tartott. Tanuló angol nyelvtudási felmérője a szintfelmérőn Elementary szintet hozott ki. Természetesen ezen órákat nyitottuk meg számára. A vásárlást követően ügyfeleinket arra bíztatjuk, hogy mihamarabb kezdjék meg angol tanulási folyamatukat, mert így lehetnek sokkal sikeresebbek.
A tanuló sajnálatos módon 2022.05.16-tól egészen 2022.08.08-ig nem kezdte meg tanulmányait amikor is jelezte, hogy nem tudott órákra járni és a tanfolyama le fog járni, ekkor - hogy ne veszítse el teljesen a befizetett alkalmait - segítő szándékkal 2 héttel meghosszabbítottuk a bérlete érvényességét.
A meghosszabbított idő alatt sem vett részt egyetlen órán sem, viszont azt jelezte felénk, hogy szeretne angolul tanulni, így megbeszéltük, hogy vesz egy újabb tanfolyamot, mi pedig ajándékba mellé adjuk a le nem járt 25 alkalmát is, meghosszabbított lejárhatósági idővel, így visszaadtuk volna neki azon alkalmakat is, melyek határideje már lejárt, hogy semmilyen hátrány ne érje. 2022.08.31-én azt mondta, hogy szeretne élni ezzel a lehetőséggel, majd hiába kerestük több alkalommal, nem volt elérhető. Végül október végén jelentkezett és kérte vissza az akkor már több, mint 2 hónapja lejárt tanfolyam árát. A szerződésben foglaltak alapján elmondtuk, hogy a pénzvisszafizetési garancia a vásárlástól számított 15 napig vehető igénybe.
Az órarendet minden diáknak megmutatjuk, amennyiben kéri a vásárlás előtt, a vásárlást követően pedig - pénzvisszafizetési garancia idején belül - rögtön megtekinthető az óra-foglaló felületen. Következésképp tanuló látta az összes nyitott órát és a 15 nap alatt dönthetett volna, ha neki nem összeegyeztethető a munkájával. Levelünkhöz csatolva küldöm a megkötött szerződést, valamint a bérlet érvényességi hónapjaiból 1-1 heti órarendet, melyen látható, hogy a tanuló angol nyelvi szintjén hány óra volt elérhető a különböző heteken.
Az órarendben látszik, hogy hétfőtől-vasárnapig napi 1-5 db óraszám közül tudott volna választani reggel 9 órától este 7 óráig szétszórtan. Hétfőtől-Vasárnapig, mert elkötelezettek vagyunk, hogy amikor csak tanulni akar nálunk egy diák akkor legyen bőven választási lehetőségei az óráknál.
A szerződésben foglaltakon túl is minden módon próbáltuk támogatni Tanuló angoltanulását, nem zárkóztunk el a kéréseitől, a tanfolyam összegének visszafizetése azonban a fentiek értelmében nem áll módunkban.
Cégünk szeretne minél több embert megtanítani angolul, ezen dolgozunk nap, mint nap ezekben a nehezebb időszakokban is. Tekintettel erre, amit fel tudunk ajánlani, hogy amennyiben mégis szeretne tanulni, akkor megnyitjuk neki a lehetőséget a már általa befizetett órák lejárására újra, hátha ezúttal él a lehetőséggel.
Nagyon köszönjük, minden jót kívánok.

Üdvözlettel, SZD

 

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére