Vissza

 


Dashlane

A Dashlane nagyszerű és teljes funkcionalitású jelszókezelő, de drága prémium opciókkal.

Mellette

Egyszerű szinkronizálás az eszközök között VPN-t tartalmaz
Biztonságos dokumentumtárolás

Ellene

A prémium csomagoknak magas ára van

Támogatás: Korlátozott nyitvatartási idő az élő chates ügyfélszolgálat számára, és nincs közvetlen telefonszám

A Dashlane egy átfogó jelszókezelő, amely csúcsminőségű funkciókat kínál. Digitális pénztárcaként is működik, és kompatibilis a különböző platformokkal, például Windows, macOS, iOS és Android. Sok jelszókezelővel ellentétben a Dashlane különböző tarifacsomagokban érhető el (üzleti és személyes használatra), beleértve az ingyenes verziót korlátozott eszközökkel. Minden új fiókhoz ingyenes 30 napos prémium előfizetés tartozik.

A Dashlane ingyenes verziója 50 jelszó tárolására korlátozódik egyetlen készüléken, mégis több funkciót biztosít, mint a legtöbb márka a fizetős verzióikban, köztük jelszómegosztást, vészhelyzeti hozzáférést, és értesítést adatszivárgás esetére. A Dashlane Free-hez jár egy 30 napos ingyenes próba a Dashlane Premiumból.

Bár egyetlen jelszókezelő sem 100%-osan biztonságos, a Dashlane-t még soha nem törték fel. Emellett a Dashlane az egyetlen amerikai szabadalmaztatott jelszókezelő, amely katonai szintű AES 256 bites titkosítást és szabadalmaztatott technológiát használ.

A Dashlane funkciói a következők:

Jelszógenerátor: Ezzel az eszközzel gyorsan létrehozhat erős, véletlenszerű jelszavakat fiókjaihoz. A jelszavakat a webhely irányelvei alapján kérheti. Egyes webhelyek például számokat, betűket és szimbólumokat szeretnének, míg mások csak betűket és számokat engedélyeznek. Kétfaktoros hitelesítés: Ez a hitelesítési forma újabb biztonsági réteget ad, és sokak számára fontos eszközzé vált. Ha aktiválva van, két bejelentkezési lehetőséget kell használnia, mielőtt a szoftvert új eszközön használná.

VPN: A virtuális magánhálózattal jobban megvédheti magát online, ha internetes forgalmát egy külső szerveren keresztül titkosítja.

Jelszómegosztás: Könnyedén megoszthatja felhasználónevét/jelszavát másokkal.

Sötét web figyelése: Legfeljebb öt e-mailt küldhet a Dashlane-nek annak megfigyelésére, hogy adatai a sötét weben találhatók-e.

Termékként a Dashlane-nek kevés párja van. Az árképzés az egyetlen negatív, amely visszatarthat. Különösen az üzleti oldalon az előfizetések drágák lehetnek.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére