Vissza

 


Köszönöm válaszát!
Honlapunk csak feliratkozás alapon vehető igénybe. A képernyőkép melyet önöknek küldtek, az a honlapunk mobilverziója, és csak félig látszanak az információk a képernyőképen. Zsolt feliratkozását lemondtuk már, és nem tudjuk terhelni bankszámláját. A tartozás viszont sajnos nem kerül törlésre a leiratkozás által.
A fizetésnél, mikor elfogadja felhasználási feltételeink a felhasználó, beleegyezik abba, hogy ha nem mondja le szolgáltatásunk, akkor fizetni fog 8 nap múlva fiókjáért. Amikor leiratkozik,az azt jelenti, hogy többet nem tudjuk terhelni kártyáját. Előzőleg leírtam, hogy honlapunk havi előfizetés alapján működik. Abban az esetben ha a felhasználó nem kéri a leiratkozást a megadott próbaidőn belül, nem mondja le, előfizetéses lesz profilja. Kérem vegye figyelembe, hogy a regisztrációs e-mailben tájékoztattuk Zsoltot erről. Több helyen is említve van honlapunk működésének módja. Sajnos emiatt a visszatérítést nem tudjuk Zsolt tartozását törölni.

Kérem olvassa el felhasználási feltételeink : https://www.cvmaker.hu/felhasznalai-feltetelek

8. szakasz: Előfizetési feltételek és fizetés
1. Ön vállalja, hogy díjakat fizet Szolgáltatásainkért. Az egyes Szolgáltatásaink konkrét díjait a weboldalunkon határozzuk meg. Csak akkor kap engedélyt az Ön által előfizetett és fizetni vállalt Szolgáltatások használatához.
2. Fiókja létrehozásakor vállalja, hogy érvényes, naprakész és teljes fizetési, kapcsolattartási és számlázási adatokat közöl a Díj befizetéséhez. Fizetést bankkártyával, hitelkártyával vagy PayPal-on keresztül fogadunk el.
3. Amennyiben előfizetéses szolgáltatásainkat használja, elfogadja, hogy:
4. Az előfizetés kezdeti 7 napos próbaidőszakra szól;
5. Ezt követően előfizetése automatikusan, havonta folyamatosan megújul, amíg Ön nem mondja le (még akkor is, ha nem fizeti be a Díjainkat); és
6. A Feltételeknek megfelelően bármikor lemondhatja az előfizetését.

Remélem teljeskörűen tájékoztattam!

Szép napot! SzZs Ügyfélszolgálati kapcsolattartó

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére