Vissza

 


Tájékoztatás

A szezonzáró budapesti előadásaink október 20-tól november 12-ig kerültek megtartásra a 1224 Budapest, Barackos út 110. címünkön. Ezen belül volt okt. 27-től nov. 01-ig a Halloweeni extra kibővített műsorunk meghirdetve.

Csatolva küldöm, hogy hol tájékoztattuk a nézőket előadásaink helyszínéről.

Online jegyvásárlást cirkuszunk weboldalán biztosítottunk nézőinknek. Ott a kezdőlapon a hírek jelennek meg, ahol rögtön a halloweeni előadásokat helyezték kollégáink előtérbe, címmel ellátva.
1.

A turné menüben a budapesti előadásoknál és külön a halloweeni előadások kezdeteinek felsorolásánál is kettő helyen szerepelt vastagon kiemelve, nagy betűkkel a helyszín. 2., 3.

Az online jegyvásárlási felületre átlépve külön - zöld hátterű - kiemelt információs ablakban a lap tetején is szerepelt, hogy a Halloweeni előadásaink helyszíne is a 1224 Budapest, Barackos út 110.! 4.

A Magyar Nemzeti Cirkusz hivatalos facebook oldalán szintén minden bejegyzésben látható volt a pontos cím, parkolási lehetőség. 5.

Hivatalos instagram oldalunkon az előbbihez hasonló módon számtalan helyen megjelent a pontos cím. 6.

A néző egy általunk kiadott, előzetes online regisztrálás után érvényes 14 éven aluli részére szóló ingyenes cirkuszi jegyet kapott, amit szintén csatolva küldök.
Ezt a jegyet beváltva és felhasználva a néző online vásárolta meg a további belépőket. A vásárlás során a jegyen található kódot meg kellett adni. Természetesen ezen a jegyen is vastag, színes, nagy betűkkel szerepelt a pontos helyszín: Város, kerület, utca, házszám! 7.

Az előadás megkezdése után 10-15 perccel a nézőtéren a vendégeket segítő kollégák is aktívan részt vesznek a műsorban, így előfordulhat, hogy valaki alacsonyabb kategóriás jeggyel előrébb ül, ha lát fennmaradó helyett, azonban soha nem volt problémánk abból, ha később érkező nézőink a belépőket felmutatva pontos ülőhelyük megtalálva a jogtalanul elfoglalók ne adnák át az ülőhelyeket.

A belépőjegyeken a nyugtán szereplő kötelező céges adatok szerepelnek: Név, székhely, adószám, amivel nyugtaadási kötelezettségünket tartjuk be. A vásárló központi e-mail címünkön is megkeresett bennünket ugyanezzel az általa kifogásolt problémával, amit kollégáink nem vettek komolyan az alábbiakra való tekintettel:

- A néző az általunk kiadott ingyenes jegyet beváltva és felhasználva vásárolt további jegyeket, amin a pontos cím fel van tüntetve.

- A budapesti szezonzáró 24 előadásunkat több 10 000 néző látogatta a 4 hét alatt. Mindenki megtalálta a helyszínt, nem érkezett hozzánk megkeresés ezzel kapcsolatban.

- A néző levelében úgy kért kártérítést, hogy mielőtt a helyszínt elhagyta készpénzben nagyobb összeget kapott vissza, mint az általa kifizetett belépők ára, mert egy vezetői pozíciót betöltő kolléganőnket talált a cirkusznál, aki a részleteket nem ismerve úgy döntött, hogy visszafizeti.
Tisztelettel, R. Tamás, Igazgatói asszisztens, Ifj. R. József igazgató, Magyar Nemzeti Cirkusz,

 

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére