Vissza

 


Panaszok

1. Az orvosi jelentésben a három ellenjavallat egyikével sem rendelkezem, mégis lettek panaszaim - a fejfájás nem teljesen múlt el a mai napig és a szemem is romlott, remélhetőleg átmenetileg.

2. Az egészségügyi szolgáltatások mindenkire, még egészséges emberekre is másképpen hatnak, tehát kipróbálásuk után a kezeléseket meg lehet szakítani, akkor is, ha erre nem számított a páciens. Az egyszeri alkalom 2500 Ft-ba kerül, szemben a bérlettel kiváltható 10 alkalommal, amely szerint egy alkalom 1500 Ft, vagyis kirívóan magas a különbség. Nem számíthattam bármilyen mellékhatásra, mert tíz évvel ezelőtt pozitív eredménnyel használtam a régebbi, egyszerűbb technikás gépet.

3. A bérletet - a megvásárolt árut - a vásárlónak a kezébe kellene adni és a számlát, számlamásolatot kérésére újra ki kell szolgáltatni, akár elektronikusan is.

4. Az első kezelést nem ingyenesen kaptam, ahogy azt mindenkinek megajánlják épp a lehetséges mellékhatások miatt - merthogy én már ismertem régebben az egyik változatot - ez az érvelés nem állja meg a helyét.
Köszönettel, Andrea

Tisztelt Selmeczi Balázs!

Pontosítanák a hölgy állításain.

Az első alkalmat azon vendégek kapják ingyen akik még nem tapasztalták meg a Ceragem terápiát. Az hogy melyik gépen fekszik az nem változtat a tényállason. A terápia lényege minden gépen ugyan az. Mivel a hölgy már használta a Ceragem gépet korábban így Ő az ingyenes kezelésre nem volt jogosult. Lassan 20 éve szolgáltatunk ezért állandóan vannak visszatérő vendégeink, akik valamikor kihagynak éveket két kezelés között. Nem tudunk több ezer embernek ingyenes kezeléseket biztosítani, akik tisztában vannak a készülék tulajdonságaival.
A hölgy bejött az üzletbe hogy szeretné visszakapni a bérlete árát viszont eredeti számláját nem mutatta be! Cégünk annak áfa tartalmát már befizette az állam részére múlt hónapban. Eredeti számláját az ügyfél megkapta amikor a szolgáltatást megvásárolta a számviteli törvénynek megfelelően. Nem terméket vett hanem szolgáltatást és azt is azután döntötte el hogy megvásárolja miután kipróbálta a terméket. Senki nem kényszerítette, hogy 10 alkalmat vegyen azonnal, azaz ügyfél döntése volt. Ha nem volt biztos a terápia hatékonyságával vásárolhatott volna egy alkalmat is!
Mivel eredeti számláját az ügyfél megkapta vásárláskor a kereskedőnek nincsen semmilyen más kötelessége ezen felül! Számla másolatot nem kötelező adni, nincs ilyen jogszabály ami kötelezné a kereskedőt arra, ha az ügyfél nem találja eredeti számláját, akkor neki gondoskodni kell annak pótlásáról.
A készülék kipróbálása után döntött az ügyfél a 10 alkalmas bérlet megvásárlása mellett nem előtte. Akkor nem volt semmilyen tünete az üzletben! Mi bizonyítja az ügyfél állításán felül, hogy a Ceragem okozhatta neki e nem kívánt tüneteket? Közel 20 éves fennállásunk és több tízezer kezelés után nem volt ilyen tapasztalatunk. A Ceragem készülék egy orvostechnikai eszköz melynek tanúsítványa van fájdalom csillapításra és az izmok lazítására.
Azért van jelentős különbség a két kezelés ára között, hogy a folyamatosan nálunk használó vendégek gazdaságosabban tudják rendszeresen igénybe venni a terápia jótékony hatásait. Ami így 1500 Ft jön ki egy óra masszázsért. Maga a 2500 Ft sem túlárazott a jelen piaci helyzetben egy óra masszázsért.
Tisztelettel: Ceragem ügyvezető


 

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére