Vissza

 


Arena.hu válasz

Tisztelt Elnök Úr,

Köszönöm levelét.

Mi az alábbi levelet küldtük ezzel kapcsolatban a Vásárlónak:

Tisztelt Boglárka,
Megkaptuk a csomagot, azonban a termékek állapota miatt hosszasabb mérlegelésre kényszerültünk.
Az Ön által visszaküldött termékek csomagolás nélkül, koszosan, függő címke nélkül érkeztek vissza, a bevarrt címke ollóval került kivágásra.
Mivel a termékeket eladhatatlanná tette, a megrendeléskor Ön által elfogadott ÁSZF-ünk 7.9-es pontja szerint („Az Arena követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkentés megtérítését) 50%-kal csökkentett áron áll módunkban visszavásárolni azokat. Ez konkrét összegben kifejezve 2x5.849 Ft-ot, azaz 11 698 Ft-ot jelent, ennyit áll módunkban jóváírni Önnek. Ha így elfogadja a cserét, akkor 11 698 Ft + 999 Ft száll kg-be kerülne a 2 db L-es méretű termék kiküldése a pick pack pontra.
Várjuk szíves válaszát és köszönjük megértését.

A lényegen igazán nem változtat, de a hölgy által Önöknek kifogásoltakkal kapcsolatban a mellékelt kép tanúskodik arról, hogy a visszaküldött termékek nem az eredeti csomagolásukban, termékcsomagoló anyag nélkül érkeztek vissza, illetve egy tejporos dobozban kerültek visszaküldésre, ami miatt maguk a termékek is tejporosak lettek.
Fenti levelünkre nem kaptunk érdemi választ, tegnap érkezett az alábbi e-mail a Vásárlótól:

„Lassan 3 hete kuldtem vissza a terméket. Kuldjek vissza,es irjanak vissza.”

Feltételeztük, hogy nem olvasta korábbi válaszunkat, ezért újraküldtük. Ezután fordult Önökhöz.
Összefoglalva: a tegnapi napon jelzett kérését az idő és az egyértelműség hiánya miatt nem tudtuk még teljesíteni, természetesen nem szeretnénk szándékosan húzni az időt és visszatartani az Ő tulajdonát képező árut. A mai napon haladéktalanul átadjuk egy futárnak a csomagot, amelyet várhatóan holnap meg is kap.
Sajnáljuk az esetet, köszönjük közvetítését.
Üdvözlettel, ALBERT, Kereskedelmi igazgató, arena Magyarország Kft.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére