Vissza

 


A cég válasza

Tisztelt Norbert!

A Parfüm DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP 125 ml termékkel kapcsolatban keressük Önt. A kapott képeket és információkat továbbítottuk a termékfelelősünk felé.
A termék dobozán levő szám a termék megjelölése, nem pedig a BATCH száma. Az adott szám az USA-ból származik. A BATCH szám csak magán a terméken található meg, a dobozán nem, és ezért nem egyezik a két szám. A hamisítványokra jellemző, hogy hibák vannak a terméken és rossz a kivitelezés. Az Ön által küldött fotókon semmi ilyesmit nem észleltünk.
A termék már több, mint 10 éve van a piacon, ezért megtörténhet, hogy a gyártó változtat a dizájnon, a porlasztón, és a színen. Videókban is találkozunk különféle színű és alakú porlasztókkal. Volt ahol fehér volt, valahol barna, viszont mind eredeti termék volt.
Az Alza valóban eredeti termékeket értékesít, viszont több beszállítóval is együtt dolgozunk, ezért lehetséges, hogy több változata is készleten van az egyes termékeknek.
A fent leírtak alapján, sajnos a terméket nem áll módunkban Öntől visszavásárolni, viszont szeretnénk felajánlani egy 3 100 Ft értékű ajándékutalványt a követező vásárlására. Várjuk visszajelzését, és bízunk az ügy pozitív lezárásában. Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel, Alza

Köszönöm szépen a segítségét, úgy döntöttem elállok a további bizonyítástól.
Üdvözlettel, Norbert

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére