Vissza

 


Tisztelt Selmeczi Balázs Elnök Úr!

A képzésre jelentkező az Önöknek 2022. október 25-én írt e-mailjében képző intézményként jelölte meg az Alfa Kapos Képző Központ Kft.-t. Tájékoztatom, hogy nyilvántartásunk szerint a megadott nevű hallgatóval társaságunk nem kötött képzési szerződést, így nem állt fenn közöttünk felnőttképzési jogviszony.

Pénzügyi ügyintéző tanfolyamot a Hunter Hawk Kft. szervez. Tájékozódtam rövid úton a Hunter Hawk Kft. ügyvezetőjénél, aki közölte velem, hogy a panaszos a tanfolyam lemondásáról szóló e-mailt a panaszkezeles@alfakapos.hu e-mail címre 2022. október 24-én hétfőn 11:49 perckor írta meg és kérésének megfelelően a befizetett összeget a Hunter Hawk Kft. maradéktalanul és azonnal visszautalta, a honlapon szereplő tájékoztatásnak megfelelően, a lemondást követő 14 napon belül.

Cégünk 20 éves múlttal rendelkezik, 100.000 feletti hallgatói létszámmal és egyike a piacvezető felnőttképzőknek hazánkban. Hasonló egyoldalú panaszokat ha nem is gyakran, de kezelünk. Elkerülhetetlen ekkor létszám mellett és olyan képzéseknél, ahol a bemeneti feltételt a jogalkotó alacsony szinten húzza meg. Vezetési filozófiánk, hogy függetlenül attól, hogy a jelentkező megkapott minden tájékoztatást és szerződést is aláírt, mi nem folytatunk vitát (az esetek jelentős részében meggondolják magukat) mégha a kettőnk közötti megállapodás jogilag nekünk is adna igazat és igyekszünk gyorsan és korrekt módon az együttműködést lezárni. Hasonlóképpen tett a másik cég is, aki azonnal visszautalta a képzési díj előleget.

Végül zárva levelem, bízunk benne, hogy a későbbiekben a hölgy akár társaságunknál, akár a Hunter Hawk Kft-nél talál olyan képzést, ami számára elfogadható és örömmel látjuk. Ha bármiben a jövőben a segítségükre lehetek, kérem keressen bizalommal.

Munkájukhoz jó egészséget kívánva,
Üdvözlettel: cégvezető, ügyvezető, Alfa Kapos Képző Központ Kft.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére