Vissza

 


1Password

Az 1Password megfizethető és hatékony jelszókezelő számos platformon elérhető funkciókkal.

Mellette

Családi megosztás
Üzleti lehetőségek
További biztonság

Ellene

Nincs ingyenes lehetőség
Nincs helyreállítás a fő jelszó elvesztése miatt

Ha megbízható jelszavas védelmet keresünk, a 1Password az egyik legjobb választás. Ésszerű árképzéséről, felhasználóbarát felületéről és kiterjedt funkcióiról ismert. Akár személyes, akár üzleti használatra van szükségünk rá, a 1Password a tökéletes. Még családi csomagokat is kínál. A 1Password segítségével könnyedén szinkronizálhatjuk adataidainkat különböző platformokon, például Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszereken. Van még egy verzió a Chrome OS-hez. Ráadásul előfizetéssel 1 GB dokumentumtárhelyet kapunk, a törölt jelszavak akár egy évig is visszakereshetők.

A biztonság növelése érdekében a 1Password beépítette az Authy-t és a Microsoft Authenticator-t a kétfaktoros hitelesítéshez. Ez a két legjobb hitelesítő alkalmazás. Ezenkívül a jelszavakat Secure Remote Password (SRP) védi, és AES 256 bites titkosítással titkosítja, ami további hitelesítési rétegeket biztosít.

A 1Password a funkciókban egyik legtöbbet nyújtó jelszókezelő a piacon, és mindegyik funkciója könnyen kezelhető, és úgy működik, ahogy kell.

 
Kezdőlap   Fogyasztóvédelem   Hírek   Levelek   Üzenetek   Tesztek   Oldalajánló   Könyvajánló   Kapcsolat   A lap tetejére