Tisztelt Látogató!

A

Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítványt

1997-ben azért hoztuk létre, mert néhányan, átlagfogyasztók, úgy gondoltuk, szükség van egy olyan non-profit szerveződésre, amely a vásárlók panaszaival elfogulatlanul foglalkozik. Arra gondoltunk, a hivatalos szervek mellett létjogosult lehet egy olyan civil kezdeményezés, amely segíti a hazánkba beáramló áruk és a márkák sokasága közötti egyre nehezebb eligazodást. Mivel fogyasztók nagy tömegénél még nem alakult- és alakulhatott ki, mi az, amit a termékektől, szolgáltatóktól, üzletektől és vendéglátóhelyektől joggal elvárhat, erről is véleményt kell cserélni, a tanulságokat meg kellene osztani egymással.

Tapasztalatok szerint a fogyasztók gyakran nem tartják érdemesnek felszólamlani az üzletben, nem tudják az illetékes hatóság, vállalati központ címét, nem ismerik a hatásos elintézés módját…

Ezért ezen a kötetlen fórumon, az Interneten, amely gyorsan és olcsón elérhető, minden érintett elmondhatja sérelmét, amelyet szakemberek bevonásával kívánunk orvosolni.

A www.fogyasztovedelem.hu címen a beérkezett levelek szerkesztett változatát közöljük. Ezeket a panaszokat eljuttatjuk az érintetteknek, akiknek válaszát szintén itt jelentetjük meg a tanulságokkal, és útmutatással arra, hogy mit kell tenni.

Alapítványunk a fogyasztók hozzászólásainak webes megjelenésével kíván arra is választ kapni, milyen kép él a fiatalokban, a nyugdíjasokban, az igényes vásárlókban az ideális kiszolgálásról, üzletről, ügyintézésről.

Várjuk megtisztelő leveleiket és hozzászólásaikat:

Selmeczi Balázs
elnök

Kapcsolat:

e-mail:
levelek@fogyasztovedelem.hu

levélcím: 2145 Kerepes 2., Posta, Béke u. 4. Pf.: 13.

Csatlakozási szándéknyilatkozat a civil, non profit jelleggel működő
Fogyasztóvédő és –Érdekszövetség Alapítványhoz

Név:

Cím:

Egyéb elérhetőség:

Dátum,

Aláírás

(Kérjük a fenti adatokat kitöltve megküldeni levélcímünkre vagy telefaxszámunkra.)